29 Ekim 2014 Çarşamba

Profesyonel Blog Yazmak

Herkes bir şeylerde başarılı olmak ister. Bir hevesle blog açıp 1 hafta ilgilenip sonra yüzüne bakmamak başarı fırsatı bırakmaz. Madem başarılı olmak istiyorsunuz konuya sıfırdan başlayacağınızı unutmayın. İstediğiniz kadar güzel yazın siz blogunuzu açtığınızda savrulan yaprak gibi oluyorsunuz, oldunuz, olacaksınız...
Öncelikle sadelikten kaçınmayın. Evet çok güzel widgetlar var çok hoş temalar harika java scriptler var. Ama siz sade olmak zorundasınız siz okunmak okuyucuyu yazılarınızla etkilemek zorundasınız bu yüzden gereksiz ne varsa bi kenara atıp masada sadece kaleminiz kitabınız kahveniz ve kitap listeniz kalacak; Açık konuşursak blogunuzda yazınız, yorum bölümünüz, sosyal paylaşım eklentileri ve blogunuzdan çıkartmayacak eski yazılarınıza linkler kalıcak.

Yukarda yazılanlar sıfırdan başlayanlar içindir. Zaten ziyaretçi kitlesi oluşturduktan sonra size bu ne biçim blog bu ne biçim widget diyen kimse kalmayacak.

Çok fazla blog ziyaret edin onların temasından yazısından paylaşımlarından kendinize bir şeyler çıkartın. Onlara yorum yapın ki size dönüş yapsınlar yorumlarınızda blogunuzun linkini verin ve okuyucuları kendi blogunuza yönlendirin.
Alanınızda ilk siz yazın. Spor haberleri ile ilgili bir blogunuz var ise gündemi takip edip gördüğünüz bilgileri internet mecrasında ilk siz yazın.

En az 10 yayınınız olmadan kendinize blogger gözüyle bakmayın.

Ustalıkla yazdığınız yazıların başlıklarını kesinlikle etiket olarak ekleyin, örneğin bu yazımın başlığı ''Profesyonel Blog Yazmak'' ben bunu etiket kısmını ekleyeceğim ki arama yapıldığında google'da üst sıralarda gözükeyim.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.