5 Ağustos 2014 Salı

SEO DOSTU 8 İPUCU


Basitçe söylemek gerekirse, arama motorları içerik görüntülemek nasıl verilen önem ile yazılmış içerik üretiyor. Ne yazık ki olsa, pazarlamacılar yanı sıra SEO çok fazla vurgu koymak ve ön ve orta okurlarına koyarak unutmak eğiliminde blogcular bir yeri vardır. Hedef kitlenizi düşünün ve onlara yararlı olacak bir şey yazmak. Siz arama motorları için, insanlar için yazıyoruz.

Eğer bloglama için yeni ya da yeni bir web sitesi varsa, aranabilir ve page rank artırmak istiyorum doğaldır. Siz insanların sitenizi keşfetmek ve uzun vadede, sitenize sadık ziyaretçileri olmak istiyorum. Sonuçta sizin güvenilirliğini artırır, dış kaynaklardan bağlantıları geri almak için. Günlük paylaşılan çevrimiçi içeriği 27 milyon adettir. O rekabet oluşturmak için gereken içerik miktarını düşünün! Ama merak etmeyin;süreci zaman alacak, ancak bunu başarmak için çok zor değildir. Burada etkili SEO dostu içerik yazmak için sekiz ipucu.

1. Faydalı ve ilgi çekici içerik yazın

Benim formül iyi içerik yazmak için ne sorulduğunda, benim cevabım her zaman yararlı ve / veya eğlendirici içerik yazmak edilir. Çoğu arama motorları onların okuyucuları ile ilgili içerik paylaşmak siteler senin. Paylaşmak daha özgün ve taze içerik, arama sonuçlarında kazanacaktır daha iyi görünürlük. Içerik yararlı veya eğlenceli bulmak daha fazla insan, daha fazla pay layık hale gelir. Iyi yazılmış bir makale her zaman nicelikten unutmayın. Bazı site sahipleri üretmek daha fazla makale, daha onlar kazanmak sıralaması düşünüyorum. Bu daha yanlış olamazdı. Sadece yeni içeriğe sahip uğruna dışarı kelimeler kusarsanız, hayal kırıklığına uğrayacaktır.

2. Yayını kısa tunun ve noktalara dikkat edin

Sen okuyucunun zaman saygılı olmak gerekir. Kısa tutun ve hemen noktayı. Bazı makaleler artık haberler sıkıcı olabilir. Bir kişi sizin makaleyi okuyun ve 5 ila 10 dakika altında ondan yararlanabilir eğer benim deneyim, size içeriği ile ilgi çekici daha fazla kişi alırsınız. Ben de listeleri kullanarak gibi. Kolay okuma için kopyasını kırmaya çalışın.

3. Anahtar kelimeler seçin ve bunları akıllıca kullanın

Eğer bir makale yazmaya başlamadan önce bile, zaten kullanmak için hangi anahtar kelimeleri seçmiş. Meta-etiketleri ve yazının bünyesinde, başlığında bunları içerebilir. Onları kullanmak için dikkatli olun. Çoğu okuyucu ne yaptığınızı görmek için yeterince akıllı ve kapalı olsun ve tekrar sitenize gitmek asla. Tembel olmayın. Içeriğinizi etiketlemek. Bu arama motorları daha doğru bir şekilde içerik kategorize yardımcı olacak ve bu arama konumlandırma yardımcı olacaktır. WordTracker veya Google Trends denemek, kullanmak için hangi anahtar kelimeler veya etiketleri bilmiyorum.

4. Bir bakış Edinin


Ne dışında diğerlerinden işinizi koyacaktır bakış senin noktasıdır. Herkes senin gibi aynı konularda bir makale yazabilirsiniz ama kendi hikayesini ve deneyimlerini ekleyerek içerik eşsiz yapacaktır. Kendi spin veya bükülme sunan içerik çok daha ilginç okuyucuların yapacaktır. Onlar size daha iyi ilgili eğer, daha paylaşılabilir ve çekici makale olacaktır.


SEO dostu İçerik

5. Link Bölümünüz olsun

Eğer makalede bağlantılar eklediğinizde, bunun yerine sadece "burada kontrol" diyerek kopyanızı parçası yapmak önemlidir. Bunu paylaşan bilgiler hakkında okuyucuları ile güven ve güvenilirlik oluşturur gibi bir kaynak önemli olarak kullanılan güvenilir sitelerden link ekleme.

6. Iyi Arama Motoru Sıralaması için Kişisel Resim Optimize

Ilgili görüntüleri tüm metin değil, sadece kullanın. Bu makale daha ilginç kılan, ancak görüntü dosyaları veya grafik isim alakalı anahtar kelimeler ile resimlerinizi optimize edebiliyoruz değil sadece. Düzgün görüntüyü isim ve yük zaman SEO üzerinde bir etkisi olabilir gibi görüntünün boyutunu optimize etmek için emin olun. Kaliteden ödün vermeden mümkün olduğunca görüntü olarak küçük yapmak. Bu görev için Image Optimizer aracı deneyebilirsiniz.

7. Yazım yanlışlarınızı düzeltin

Bu, tüm yazarlar için bir zorunluluktur. Proof işinizi okudum. Eğer yazım kontrol emin olun. Eğer daha fazla aranabilir yardım ve daha sonra tüm zor işleri beyhude olur, bu anahtar kelimeleri yanlış yazmak anahtar kelimelere dayanarak düşünün. Ayrıca, aynı zamanda yanlış yazılmış kelimeler ve kötü dilbilgisi ile okuyucuların rahatsız etmek istemiyorum.

8. İçerikleriniz kolayca kopyalanabilir olsun

Tamam, yukarıdaki tüm ipuçlarını takip ettim.  bir katil makale yazdın ve yayınladın.Sonraki önemli adım, shaerable yapmaktır. Eğer web sitenizde tüm önde gelen sosyal paylaşım düğmeleri olduğundan emin olun. Tüm popüler sosyal ağ siteleri herkes yüklemek için hazır eklentileri sunmak ve en ücretsizdir. Arama sıralamasında içerik sık sık paylaşılan zaman artma eğilimindedir. Sosyal medyanın gücünü altında tahmin etmeyin.


>> SİZİNDE KENDİ ÖNERİLERİNİZ VARSA YORUMA YAZABİLİRSİNİZ <<
Share:

3 yorum:


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.