19 Aralık 2014 Cuma

Backlink Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Yukarıda başlıkta da belirttiğim gibi günümüzde en çok dikkat edilmesi gereken konulardan bir tanesi olduğunu düşünerek siz değerli okurlarım ile paylaşmayı uygun gördüm. Backlink alacak kişilerin bağlantıyı alacakları sitelere çok dikkat etmeleri gerekmektedir.  Backlink oldukça köklü bir geçmişe sahip olduğu için doğru stratejilerle kullanıldığında google'ın gözünde paha biçilemez bir değere sahip olma imkanınız oldukça yüksektir.

backlink


Backlink alacağınız sitelerin takibini iyi yapmalı spam durumunda olmayan, iç ve dış optimizeleri tamamlanmış kaynaklardan backlink almaya özen göstermelisiniz. Bu durum siteniz açısından çok önemli bir konudur. Backlink alırken kendi sektörünüz ile alakalı siteleri takip etmeli ve bu sitelerin google'ın gözündeki değeri ölçülerek backlink alınmalıdır. Tabi ki bu iş sadece bağlantı almakla bitmiyor. Sitenizin iç ve dış optimizeleri tamamladıktan sonra sitenize sağlıklı bağlantılar almaya çalışmalısınız. Bağlantı alacağınız sitelerin trafiği çok önemli. Eğer trafik kitlesi düşük bir siteden bağlantı alıyorsanız bu sizin değer kaybetmenize yol açabilir. Sitenizde oluşturduğunuz konuların içeriği düzenli olmalı, google'un çıkarmış olduğu, yeni sürümlerini piyasaya sürdüğü panda ve penguen algoritmaları sitenizin iç ve dış bağlantılarına ayrıca içerik ve konularınıza oldukça önem vermektedir.

Sitenize aldığınız bağlantıları nasıl görebileceğiniz hakkındaki bilgilere google firmasının sunmuş olduğu "Webmasters Tools" aracını kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Bir diğer konu ise özellikle backlink almaktan kaçınmanız gereken adult ve warez içerikli siteler bırakın buraya yorum yaparak backlink almayı reklam dahi verseniz siteniz için bir çok kötü sonuç doğurabilir. Bu tarz sitelerin trafiği ne kadar büyük olursa olsun çoğu google'un gözünde bir hiç olarak görülmekte ve buda size oldukça zarar vererek spam durumuna düşmenize neden olur.

Yukarıda sizlere backlink alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği hakkında önemli bilgiler aktarmaya çalıştım, bahsettiğim hususları dikkate alırsanız siteniz açısından oldukça verimli bir kaynak olacaktır.

Doğru stratejilerle uygulanan bir hizmet satın almak isterseniz sizlere http://www.backlinktures.com/ web adresini önerebilirim. Kalıcı, güvenilir, etkili ve kaliteli bağlantı tedarikçisi olan Backlink Tures ile çalışmanın ayrıcalıklı olduğunun farkına varacaksınız.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.