2 Ekim 2014 Perşembe

Bloğunuzdan Para Kazanın



Bu yazımızda kendinize ait sitenizden nasıl para kazanabileceğinizden bahsedeceğiz.Her site sahibi kendi sitesinden para kazanmak ister.Bunun için kimi site sahibi gerekeni yapar kimi site sahibi ne yapacağınız bilmez.Nereden para kazanırsınız nereden daha çok kazanırsınız bu yazıda anlatmaya çalışacağım.Eğer siteniz yeterince iyi ise mutlaka size reklam verenler olacaktır.Ama böyle boş boş oturarak bir şey olmaz bu yüzden reklam almak için sizde bazı yolları izlemelisiniz.
İnternet Sitenizden Para Kazanma Yolları :

1)Siteye Reklam Alma
Sitenize belirlediğiniz fiyatlardan Aylık veya Yıllık olarak değişen seçeneklerde reklam alabilirsiniz.Bunun için sitenize reklam alanları ekleyip sitenizde reklam için bir bölüm oluşturmanız yeterlidir.

2)Siteden Satış Yapma
Sitenizde kendi yaptığınız çalışmaları satarak iyi miktarda paralar kazanabilirsiniz.Mesela bir  font satarsınız veya  kendi yaptığınız bir resmi satabilirsiniz.Eğer sitenizde yeterince ziyaretçi varsa bu size iyi bir gelir kapısı olabilir.

3)Ücretli Üyelik
Sitenize ziyaretçiler için ücretli üyelik bölümleri oluşturabilirsiniz.Bu yöntem çoğunlukla forumlar tarafından kullanılan yöntemdir.İyi gelir getirebilir.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.