28 Ekim 2014 Salı

Blog Yazarlarinin Mutlaka Yapmasi Gerekenler

Her zaman soyledigimiz gibi blog'unuza trafik sağlayacak internet siteleri kullanmak. Trafikten kastımız gercek bir okuyucu kitlesi bunuda sağlayan siteler dunya genelinde fazla olsada Turkiye'de sınırlı sayıda.

BUMERANG
Bumerang, HÜRRİYET'in bir alt sitesidir ve guvenilirdir. Levellendirme yapısı vardır yani uyelik tipleri (bronz uyelik vs) sizler hurriyete trafik sagladikca BUMERANG da size trafik saglar bu olay soyle gerceklesir ; BUMERANGa giriş yaptiktan sonra HURPASS linkine tıklayıp sitenizin adresini, konusunu ve etiketlerini eklemeniz gerekmektedir. Sizin üyelik tipiniz yükseldikce bumerang'da sizin reklaminizi daha cok yapar. BUMERANG'in alt forumu olan bir forumda YAZARKAFEdir yazarkafede yazar olabilmenin yolu yüksek tipte üyelik gerektirir. Yazarkafede yazarlar üst düzey blog yazarlarıdır. Blog ipuclari paylaşırlar, buluşurlar, seminer yaparlar vs.


SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Sosyal medya hesaplarinizi güncel tutun. Sosyal medyadan gelen trafik google'de üst siralara tutunmanızı sağlar. Hesaplarinizda blogunuzda paylastiginiz yayinlarin dişinda baska bilgilerde payalşın ve ziyaretcilerin hesabiniza olan ilgisini arttirir. Hesabinızda paylaşacaklarinizi arka arkaya sıkıştırmayin günün farkli saatlerinde paylasim yapin.

REKLAM DUZENI

Bilinmedik kötü size para ödeyeceğini soyleyen reklam siteleri kullanmayin. Bu sitelerden aldiginiz kodlar tiklanmadan kapanmayan reklamlar koyuyor veya okuyucunun gozunun onunden gitmeyen bir banner haline geliyor bu da sitenizin seviyesini düşürüyor. Sidebar kismina ve yayin altina koyacağiniz reklamlar size başaridan sonra kazançta getirir.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.