16 Eylül 2014 Salı

Yüksek Sıralarda Olmak İçin Seo


SEO. Onun için, bir SEO uzmanı olmak gerekmez ama size mesaj iyi arama motorlarında endeksli böylece minimum bilmek gerekir.

Gerisi çok önemli değil ise cümle, geniş yayılma İnternet mem biridir ve kaliteli içeriğe sahip odaklanmalıdır düşüncesi ile, birçok blogcular tarafından kullanılan "içerik kraldır". Bu doğru değildir. Kaliteli içerik önemli, ama bu bir blogger sadece endişe bugün olmamalı. Kaliteli içerik üretmenin yanı sıra, metin arama motorları için optimize edilmesi gerekmektedir.

5 basit yaklaşımlar bir web sitesinin SEO artırmak için.

Bu yazı, ben herhangi bir blogger SEO ve diğer temel SEO öğrenme içine bakmak gerekiyor esasları ne olabilir tartışacağız.Web sitenizin SEO geliştirmek için 5 ipucu şunlardır:


1. Anahtar kelime tanımlayın

Eğer bir yazı oluşturmak, bu içerik uygun sloganı (veya terim) almak önemlidir. Ne gerek bu slogan veya vadeli üst etrafında mesajı almak sonradan Google'da baktı ve gereken olmasıdır. Bunun için, bu içerik bu temel kelime bir kaç kez kullanılması önemli olmaktadır.

Noktasında Case, burada belirleyici kelime ancak bu terim aşırı spesifik olmayan ve ben pek bu soruşturma için üst alabilir, SEO olabilir. Bu noktada ben bir terim ya da uzun bir kuyruk belirleyici kelime ile çalışacağız, bu yüzden bu yazı ifadesi için "bir online dergi SEO geliştirmek için basit yaklaşımlar" rütbesi olacak. Henüz süsleme olmadan, bu terimin birkaç kez kullanacak.


2. Metin başlığında anahtar kelime kullanın

Ben sihirli kelimeyi karakterize olduğunu rağmen, ben sonrası başlık içinde bunu kullanması. Bu adım, web arama araçları geliştirme rütbe işaretleri göstermeye yardımcı olacaktır olumlu derece hayati ve. Açık olması gerektiği gibi, ne benim başlığında var basit yaklaşımlar SEO için manyetik ve aerodinamik başlık yapısı farklı kelimelerle birlikte bir online dergi sloganlarının SEO, geliştirmektir.


3. H2 etiketleri anahtar sözcüğünü kullanın

Siz aynı şekilde mesajlarınıza başlık etiketlerini (h2, h3) kullanmak gerekir. Bu yazı, ben kararlı kelimeyi bir H2 başlığında "basit yaklaşımlar bir sitenin SEO geliştirmek için" kullanan ediyorum. Bu aynı şekilde genellikle sorgu öğeleri yer almak için hizmet ettiği gerekçesiyle, güvenilir bir bunu yapın. Eğer bilmiyorsanız veya başlık etiketleri ne anlamıyorlar durumunda, ben bu konuda bir başka araştırma yapmak için önerebiliriz.


4. Metinde anahtar kelime kullanın

Tüm içerik etrafında belirleyici kelimeleri kullanmak gerekir. Özellikle ilk pasajda (ben ilk satırda italik başlık rehashed olduğunu unutmayın). Bu tamamlarken aynı zamanda temkinli olmak, orada en uç ve en az bunun için sınırlamak. İçerik 1 arasında ve temel kelimesinin olayların% 4.5 olması gerekir. Bu internet arama yapan ihtar ki daha hiçbir etkisi ve daha fazla olacak ve içerik Spam kabul ne olabilir kısa.


5. 300 den fazla kelime kullanın

300 sözcüklerin altında adeti üst web tarayıcılarının getiriyor etrafında olmak için küçük bir fırsat var. Açıkçası, ancak ziyaretler daha mükemmel numarası getirmek için imkanınız var en yoğun Catchphrases için, neredeyse düşünülemez olacak, ne 300 kelime içerik kısa daha az ünlü olan çeşitli önemli kelimeler için rütbe kapasitesine sahip olacak.

Bu doğrultuda, 300'den fazla kelime ile gönderileri oluşturmak için önerilmektedir. Eğer gerçekten tartışırken konuyu kavramak zaman zor değil.
Share:

1 yorum:

  1. Bilmediğim Seo ipuçları vardı yardımı oldu teşekkürler ;)

    YanıtlaSil


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.