8 Temmuz 2014 Salı

Ücretsiz WiFi sağlayıcı gelirlerinin yüzde 90'ını oluşturan itiraf




San Francisco veya New York'ta yaşıyorsanız, büyük olasılıkla bazı yerlerde ücretsiz WiFi bağlantı biliyorum. Geçenlerde son dört yıldır kendi hesaplarını doctoring başvurdu aynı şirket - Sizin kentlerin hükümetlerin gerçekleşmesi için Madrid-tabanlı sağlayıcı Gowex ile ortaklık. Gowex çoğumuz için bir bilinmeyen olabilir, ama İspanya'da bir başarı hikayesi olarak kabul edilir ve Madrid'in Alternatif Hisse Senetleri Piyasası'nda, küçük şirketler için bir borsada gerçekten de yapıldı. Birkaç gün önce olsa da, Gotham City Research adlı bir kısa satıcı şirketin gelirlerinin yüzde 90'i sahte iddia ediyor ve aslında o öyle diyor sadece yüzde 10 kazanır bir rapor yayınladı.

Gowex başlangıçta suçlamayı da reddetti ve hatta 2013 yılında 182.600.000 Euro (248.000.000 $) kazandığını ilan ederken, şirket başkanı Jenaro Garcia sonuçta iddiaları kabul ve görevinden istifa etti. Onun Twitter sayfasında, Garcia yazdı:

Ben birikimi ve itirafta bulunmuştur. Ben adalet ile işbirliği istiyoruz. Ben consecuencies karşıya.

- Jenaro Garcia (@ jero_net) 6 Temmuz 2014
Şirket, diğer şeylerin yanı sıra kendi ücretsiz WiFi hizmeti, veri boşaltma onun Hotpots kullanımı ve prim ücretleri taşıyıcılarını, kullanmak istediğiniz yerel yönetimlerle işbirliği onun para yapar iddia için kullanılır. Nyc ve San Francisco kentinde noktaları ne olacak belli değil, ama şehirler olasılıkla şimdi Gowex iflas ettiğini başka bir sağlayıcıdan aramak zorunda kalacak.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.