27 Temmuz 2014 Pazar

Blogunuzun Trafigini Arttırmak için 10 Yöntem

 hayır çıkmaz yerine diğer çok fazla trafik getirmek için trafik günlüğü artırmaktır. Birçok ziyaretçi getirmek ile caz kadar blogunuzu için birçok yol vardır. Kolayca blogunuza trafiğini artırmak ve blogunuza Mesajları repurposing.DAM tarafından içerik kapsamını genişletebilirsiniz. İçerik Repurposing marka içerik oluşturmak için pazarlamacılar tarafından kullanılan yaygın bir taktiktir, ve siz de bir blog oluşturmak için kullanabilirsiniz. Ancak, içerik repurposing ve republishing içerik arasındaki farkı anlamak önemlidir. Yani içerik yayınlanabilir için yapmadım.içerik yayınlanabilir içerik yayınlamak zaman, ancak birden çok web sitesi üzerinde kopyalama ve yayın yinelenen içeriğe göre oldukça sade. Bu Google'da hoş karşılanmaz ve içerik yayınlamak eğer blogunuza Google'ın arama sıralamasında çıkarılabilir bir taktiktir. Eğer içeriği repurpose Ancak, özgün içerik verdiği ve farklı web siteleri için bunu geliştirmek. Başka bir deyişle, bir "hikaye" sunan aynı ama farklı bir şekilde olduğunu. Burada blogunuza trafiğini artırmak böylece doğru şekilde blogunuza Mesajları işlevlendirmenin 10 kolay yolu vardır.

1.. Sosyal Medya
Eğer bir blog yazısı yayımlarken, Twitter, Facebook, LinkedIn ve Google+ gibi kısa formda içerik amaçlarla kullanabilirsiniz. Sadece sadece sosyal medya profilleri repurposed içerik yayınlamak etmeyin. Ama ait ilgili grup-grup yayımlamak emin olun.

2. Posta
E-bülten içerik işlevlendirmenin mükemmel bir yerdir. Blogunuza mesajların yoğunlaştırılmış bir sürümünü paylaşmak ve tüm ayrıntılar için blogunuzda tam makale okumak için bir bağlantı eklemek için emin olun. Içerik çizgi parçasının sonunda örneğin tekabül içerik standartları, içerik ve bağlantıları en iyi parçaları eklemeyi unutmayın.

3. Pinterest
Eğer geniş bir yelpazesi ile tüm insanlar görmek böylece profilinize bağlı Pinterest Mantar tahtalar yapma gibi üzerine fotoğraf, grafik ve gibi Blog yazılarına ilginç veya kullanışlı bir resim eklerseniz. Blogunuza yazı, böylece orijinal mesaja bağlantıdan doğrudan pin görüntüleri pimi üzerinden erişilebilir.

4. Video
Eğer bir blog yazısı insanlar eğlenceli ve anlamlı bulduğu ilginç yayınlamak ise, neden çok kısa bir video içine çevirmek değil? Bazı insanlar yerine metin okumaktan daha video izlemek için tercih. Onlar mesajların içeriğini özetleyen ve kendi YouTube hesabınıza video yayınlamak için kısa bir video çekimi ile bir blog yazısı kaçırmayın emin olun.

5. Infographics
Infographics çok popüler, neden çoğunluğa atlamak ve INFOGRAPHICS blogunuza mesajların bazılarını değiştirmek değil? Bazı verilere ve bazı yaratıcı yetenek ile, toplayabilir ya da çok paylaşılabilir içerik tasarımcısı infografik görsel parçası.

6. Ebook
Ve üzerinde odaklanmış bir konu hakkında yazmak, blogunuza ilgili birçok mesaj paket ve bir kitap haline açabilirsiniz. Blogunuza trafiğini artırmak ve daha fazla ziyaretçi almak böylece indirmek için ücretsiz bir e-kitap sunuyoruz.

7. White Paper
Eğer öğretici bilgileri, araştırma sonuçları, ve blogunuzda bir çok veri yayımlamak, sonra (örneğin Doc dosyaları, pdf, vb gibi) beyaz kağıt bir yerde ilgili verileri sunmak için harika bir yoldur.

8. Basın Bülteni
Eğer sizinle ilgili haber değeri blog, blogunuza veya şirket yayınlamak, bunları geniş bir poz vermek için bir sonrası basın bültenleri içine açabilirsiniz. Bu sonuçlar, yükleyebilir payı, ya da (eğer bütçeniz varsa ya da ücretli bir site) özünde onlara daha geniş yayılmasına yardımcı olmak için özgür basın bülteni dağıtım sitesi göndermek için olabilir.

9. Sunum
Eğer bir ebook içine ilgili blog yazılarını bir demet değiştirebilirsiniz gibi, sen de bir sunum haline açabilirsiniz. Bir görsel olarak çekici sunum ve çok paylaşılabilir oluşturmak için böyle SlideShare veya Brainshark gibi bir araç kullanın.

10. Forumu
Blogunuzun konusuyla ilgili çevrimiçi forumlar ve mesaj panoları katılıyor musunuz? Eğer öyleyse, blogunuza Mesajları repurpose ve yararlı bir forum ve diğer üyelerin yazılara yanıtların içine açabilirsiniz. Ayrıca forum imza (orijinal kaynağa link ile) içeriği en iyi parçaları içerebilir.

Blogunuza trafiğini artırmak için blog içeriğinin ulaşmak genişletme gerçekten yapmak çok zor bir yol değildir. Çoğu blogcular trafik almak için daha kısa bir yol kullanmayı tercih, ama sadece kısa vadede bu sadece bulunuyor. Böyle blogwalking örnek, iyi ve yapılması gereken, ancak bu şekilde daha fazla monoton görünür ve daha geniş bir kitleye ulaşmak için etkisizdir. Bu açığı karşılamak için, zaten yukarıda belirtilen İçerik Repurposing ile Blog Trafik artırın için 10 Yöntem ile yapılabilir.

Share: