31 Temmuz 2014 Perşembe

5 ÖNEMLİ SEO TEMEL TAKTİK VE TEKNİKLERİ


Özetle, Main Point 5 Temel SEO Taktikler ve Teknikleri ki arama motorları, bir sorun bulgu var kategorize ve Arama Motoru sonuçlarında göstermek gerekmez, böylece blogunuza Mesajları optimize etmenize yardımcı olacaktır. Buna karşılık, bu senin işin keşfedilebilirliğini artacak ve böylece potansiyel blogunuza daha fazla ziyaretçi yol.
İşte blog yazısı görünürlüğünü artıracak SEO bloglar için en iyi 5 Nokta Temel Taktikler ve Teknikleri:

1. ANAHTAR KELİMELER 
Başlık / blog başlığı ve anahtar kelime yoğun ve sonrası etkin olarak anahtar özdeyiş. Bu arama motorlarında blogunuza bulmak için arama motorları kolaylaştırmaktır. Hedeflenen anahtar kelimeler ile başlıkları sıkıştırma bir blog anahtar kelime yoğunluğunu (anahtar kelime yoğunluğu) artırabilir. SEO anahtar kelimeleri belirtmek popüler bir kelime veya ifade (Kelime Cümle) seçin ve ardından yazınızın içine bu konuda yazmak için. Anahtar kelimeler birlikte sinirli iki veya üç anahtar kelime olabilir, sadece bir kelime olmamalı.

2. BLOG İÇERİĞİ 
Eğer 5-7% bir anahtar kelime yoğunluğu (örn. ile yazının çekirdek anahtar kelime girişi yayınlanan bir makale yazacağım zaman anahtar kelimeler / kelime hakkını, tespit varsa 100 kelime varsa, o zaman kelime söz edebilir 5-7x). Yani, Google, Bing, Yahoo gibi arama motorları arama ile ilgili arama sonuçlarında blogunuza Mesajları göstermek için kolay bir zamanınız olacak.

3. ADI / URL 
Tamam, teknik olarak bu iki optimizasyon blog türleri, ancak, başlık ve yakından ilişkili URL serin. Eğer başlığında bir anahtar kelime girdiğinizde, aynı zamanda URL görünecektir. Ne yazının başlığı olarak koymak "Title Tag" olarak görünecektir - tarayıcınızın üst kısmında web sayfasının başlığı ve en önemli SEO sinyallerdir. Yani yazının başlığı çok perspektif değil ve de çok kısa değil denemek, ama bu mesajın içeriğinin tüm çekirdek alabilir. Google çok uzun eğer tarayıcı sekmesinde Başlığı Etiketler gibi Mesaj Başlık kesti, böylece (boşluklar dahil) 79 karakterden daha sonrası başlık daha az emin olacaktır çünkü.


4. HİSSE 
Sosyal sinyalleri Google çok daha büyük bir bulmacanın bir parçası olmak ve mümkün olduğunca çok insanın önünde blog mesajları almak önemlidir. Blogunuza daha ilginç mesajlar, sonra ziyaretçilerin gözünde daha fazla değer almak ve bu ne demek ilgilenen birisi yakalayacak. Sosyal Medya blog yazılarını tanıtmak için Facebook duvarına, vb Twitter, Google+, LinkedIn, paylaşın. Eğer Facebook duvarına "pay" mesaj sınırsız zamanımız var. Paylaşmak için arkadaşlarına sor. Ilgili grup ya da Facebook sayfasını arayın ve onların duvarlarında paylaşmak.

5. BLOGGER LİNK EKLEMEK
Dış bağlantılar önemli, ama çok iç bağlantılar vardır. Tabii ki de bir blogger arkadaşım olması. Blogunuza yazılan bir bağlantı eklemek için isteyin. Ve o size blogunuza bağlantı blog / web sitesi bulamazsanız bu kolay değildir çünkü 1., Cesareti olmayın noktası # seçmek blogunuzda anahtar kelimeleri kullandığından emin olun. Eğer ana blogun bir parçası ve aynı tema 2. bir blog varsa, 2. bir blog yazısı yazmak ve sonra nokta # 1 anahtar kelime hedefli ile ana bloga giden bir bağlantı sağlamak için çalışıyoruz....
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.