18 Haziran 2014 Çarşamba

SSD Dayanıklılık Deney Testi



Ne kadar SSD'ler sürer? Böyle birçok poz bir soru, ve sonuç olarak Tech Report da millet onların SSD Dayanıklılık Deneyi ile bu soruyu cevaplamak için çalışmışlardır. Bu deneyler yerine üreticileri tarafından verilen (genellikle muhafazakar) tahminlerine göre, bir SSD aslında ne kadar sürdüğünü görmek için tasarlanmıştır.

Bu son dayanıklılık deneyde, Corsair Neutron GTX 240GB, Intel 335 Serisi 240GB, Samsung 840 Serisi 250GB, Samsung 840 Pro 256GB ve iki Kingston HyperX 3K 240GB sürücüler her test bindirildi. Tahmin edebileceğiniz gibi, hepsi kendi dayanıklılık özellikleri ile patladı.

Intel 335 Serisi SSD ve iki Kingston sürücülerden biri yazıyor 700TBs sonra başarısızlık riskini gösteren, hem de sonuçta 800TBs (Kingston 750TB de 728TB ve Intel öldü) isabet önce kova tekme.

Testlere yenik Sonraki 900TBs sonra sağlıklı olarak rapor edildi Samsung'un 840 Serisi, oldu, ama sonunda testin sonuna "aniden" öldü. İkinci sürücü, Kingston kardeş daha uzun bir ömür ile sonuçlanmıştır sıkıştırılabilir verileri kullanılarak test edilmiştir.

Bu sonuçta Corsair Neutron GTX Pro, Samsung 840 ve başarısızlık yaşamadan tam petabyte'lık atlattı sıkıştırılabilir Kingston sürücüler oldu. Kingston Samsung Pro sürücü testin sonunda sağlık durumunun iyi olduğunu ve Corsair sürücü olarak rapor edilmiştir, bir ön arıza SMART uyarısı gösterdi "SSD hayat solda."
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.