19 Haziran 2014 Perşembe

Ortam gözlük sayesinde sag göz önüne akıllı telefon bildirimleri çıkacak!


Hala smartwatches satılan, ancak cebinden onu almadan telefonunuzla neler bilmek istemez? Belki CNET Japonya'nın Canlı 2014 etkinliğinde lekeli Matilde Fun-iki gözlük, hile yapacak. WiFi üzerinden akıllı telefonlar bağlanma, her lensin yukarıda LED'ler bir üçlü kızdırma (veya darbe) bir bildirim olduğu zaman, ya da sadece cilt renk, er, biraz eklemek olacaktır. Kırmızı, yeşil ve mavi, ve belirli bildirimleri için belirli renkleri atamak mümkün olacaktır çeşitli tonları ile ışıkları döngüsü: bu kareler sadece telefon görüşmeleri ve e-posta pinglere sınırlıdır ve daha fazla üçüncü parti uygulamalar 'bildirimleri ekleyerek değildir görünüşte kolay.

O sol tarafta mikro-USB portu üzerinden şarj ederken kolları içinde hoparlörler var, - biz genellikle yanıp ve çevresinde iki gün boyunca parlayacağım söyledi konum. Bu gözlük oldukça basit bir çift var: bildirimleri hemen hemen aynı olan - orada donanım kendi içinde hiçbir etkileşimli bileşen veya kamera, ama bir arkadaşı uygulaması aracılığıyla bildirimler, renk çevrimi ve nabız kurulum yapabilirsiniz. 'Disko' ve 'parti' rahatla 'modu yumuşak tonları alır ve onları içeri ve dışarı kaybolur ise, (sadece Tinder uygulamaların düşünüyorum) LED'ler biraz deli gitmek yapmak: üç farklı ışık çekim modları da bulunuyor. Oh ve belirli bir mesajı yanıp bir mors kodu modu, var. Anakronizmleri Çünkü.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.