9 Haziran 2014 Pazartesi

Logitech'in evrensel uzaktan kumanda



Eğer evrensel uzaktan kumanda ile ev sinema kolaylaştırmak istiyorsanız, orada iyi bir şans olduğunu da multi-room ses sistemleri gibi. Eğer iki birleştirmek olabilir eğer kabarma olmaz mıydı? Bugün itibariyle, bu kolay. Logitech Sonos ses sistemlerini kontrol edelim, hem yüksek-uç Harmony uzaktan kumanda (Akıllı Kontrol ve Ultimate) ve Harmony mobil uygulaması için güncelleştirmeleri gönderdi. App ve Ultimate hem de sevdiğiniz Sonos çalma listeleri ve radyo istasyonlarını hızlı erişim sağlarken tüm uzaktan kumanda, en azından temel çalma görevlerini işleyebilir. Onlar da, Philips'in 'Hue ışıkları yönlendirmek olabilir - sadece durumda bir film için ruh ayarlamak gerekir.

Harmony app bir ek hile oluyor. Bu Amazon'un Fire TV gibi set-top kutuları üzerinde arama alanını getirmek ve (sesli dikte kullanırsanız, ya da konuşmak) sadece size aradığınızı yazmanız artık mümkün. Bu son özellik, biraz farklı bir oturma odası cihaza hareket ettik sırf bazı medya hub zaten kendi uzaktan yazılım var, ama uygulamalar geçiş yorgun iseniz temettü ödeyebilir verilen gereksiz.





Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.