1 Haziran 2014 Pazar

Apple sevenlerine müjde


Apple sevenlerin en çok oynadığı oyun Infinity Blade 2 şimdi ücretsiz

Merbaha Dr Tekno Takipçileri...

Bu yazımda sizlere Infinity Blade 2 tanıtacağım..

Mobil cihazlarda “konsol seviyesinde oyun” oynama deneyimi şehir efsanesi olmuş bir deyimdir. Konsol seviyesinde oyun oynamak mobil cihazlar ile şimdilik imkansız görünsede hem grafiğin hemde konunun çok iyi işlendiği oyunları telefonlarımızda yada tabletlerimizde oynamaktayız.
Buna en güzel örnekte Infinity Blade gösterilmektedir. iPad Air ile birlikte tanıtılan Infinity Blade 2 tüm dünyada en çok satın alınan oyunlardan biri oldu. 6,99 dolarlık parayı sonuna kadar hakeden bu oyun şimdi ücretsiz olarak Apple Store’da bizlere sunuldu. Sadece birkaç günlüğüne yapılan bu indirim çılgınlığını sakın kaçırmayın ve iPhone yada iPad kullanan dostlarınız varsa onlarada bu oyunun ücretsiz olarak sunulduğunu mutlaka bildirin.
Oyunun detayları için şu yorumu yapmak uygun olacaktır. God of War tarzı olan oyunda yönettiğimiz karakter insanlara özgürlüklerini kazandırmak için Tanrı Kral’ın karşısına çıkıyor. Tanrı Kral bilinmeyen zaman dilimlerinden itibaren ölçülemez güçleri ve demir yumruğu ile hüküm sürmektedir. Tanrı Kral’ın titanları ile karşılaşarak ve bunları yok ederek ilerlediğimiz oyunda Dark Citadel’e geldiğimizde de Tanrı Kral ile savaşmalı onu yenerek insanlığın özgürlüğünü kazanmalıyız.











KAYNAK:
sozcu.com.tr


Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.