2 Haziran 2014 Pazartesi

Apple En Etkili Şirketler Bir Oldu


Her nasılsa , Apple bile bir SmartWatch ürün duyurdu olmadığını rağmen ,şirket sadece Samsung arkasında , hala SmartWatch sektöründe ikinci en etkili kurumdur.

Samsung zaten Appinions Smart İzle unsurları raporda sıralamasında üçüncü , farklı bir Smart İzle teklifleri avuç , ve Google yayımladı , ayrıca çeşitli donanım ürünleri sevk etti . Yine de,pazar Apple ne yapacağını için nefesini tutarak bekler . Sessizlik rağmen . Unutmayın , Apple smartwatches hakkında söylediği tüm " no comment " dır.

Samsung, Apple ve Google arkasında , Motorola, LG, Acer , Çakıl , Sony , Intel ve Microsoft gibi diğer SmartWatch şirketlerilk on kapatmak .

Pebble gibi erken girenlerin bildirildi etkisi açısından düşüyor .

Belki de daha ilginç , Tim Cook sırasıyla , Nike CEO'su Mike Parker ve Bombalama Wearables CEO'su Sonny Vu arkasındaSmartWatch uzayda etkili yöneticiler arasında üçüncü sırada yer alıyor .

Zaten tartıştığımız gibi , Apple takılabilir aksesuarlar uzayda tek bir ürün henüz yayınlamadı , ancak şirket hamle yapmıyor demek değil . Apple tıbbi bir sensör uzmanlar avuç yanı sıra perakende kadar kafa Burberry CEO'su yanı sıra, bir üst Nike FuelBand tasarımcısı kiraladı .




Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.